Om GEMAK DESIGN

Hej! Velkommen til Om-siden, hvor jeg vil give et indblik i, hvem jeg er, og hvordan GEMAK DESIGN startede... 

 

Hvorfor hedder det Gemak Design?

Gemak betyder værelse, som i 'træd ind i gemakkerne' ligesom på et slot eller et gods. Det er da meget fedt, ikke? :-)

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Louise Vestergaard, og jeg er en DIY-elskende boligstylist. Jeg er 30 år, bor i hus sammen med min kæreste Asbjørn i Viborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddannelse?

Jeg er oprindelig uddannet inden for kommunikation og medier, hvilket kun er en fordel for mine kunder. Jeg bruger i høj grad mine kompetencer inden for kommunikation til at finde frem til kundens personlige stil – lidt ligesom indenfor branding.

Jeg uddanner mig løbende indenfor indretning, tager på messer og sparrer med andre, så jeg hele tiden kan udvikle mig indenfor faget og branchen. Lige nu tager jeg kurser på fjernstudie hos Copenhagen School of Interior design.

Baggrund?

Jeg er autodidakt indenfor indretning, og jeg har altid haft stor interesse for det. Jeg elsker stort set alle former for kreative projekter, hvad enten det er tegne, male, strikke, restaurere genbrugsmøbler eller indrette. Jeg brænder for at arbejde med indretning, da det indeholder utrolig mange forskellige måder at være kreativ på.

Tidligere job?

Mit tidligere job som koordinator i et digitalt markedføringsbureau, synes jeg også er værd at nævne, da det stadig fylder i min bevidsthed, når jeg arbejder med indretning og kreativitet - de to jobs ligner på ingen måde hinanden, men jeg bruger mine erfaringer her fra ift. at strukturere mit arbejde, holde overblikket og tale med kunder. Jeg var koordinator for 20-25 tekstforfattere, hvor struktur, overblik og kvalitetssikring var nøgleord. Her fik jeg også et indblik i, hvad det kræver at starte en virksomhed på godt og ondt - en utrolig spændende tid i mit liv, men jeg brændte bare mere for en kreativ tilværelse.

Hvorfor starte selvstændig som indretningskonsulent?

Grunden til at jeg gerne vil hjælpe andre med indretning er, at jeg ved, at det kan være en stor mundfuld for nogle, og det kan være rart med en professionel sparringspartner gennem processen. Alle de erfaringer jeg har gjort mig, al den research jeg har lavet, al den tid på pinterest og instagram, alle de fejl og successer jeg har lavet, alle de fede DIY-projekter jeg har lavet, alle de messer, alle de kurser jeg lærer så meget af - alt dette kan du som kunde drage stor nytte af. 

Hvordan startede interessen?

Jeg har altid tegnet og malet meget og været kreativ, men min interesse for lige netop indretning voksede, da jeg som 19-årig flyttede hjemmefra til en lejlighed i Randers og selv skulle tage stilling til, hvordan mit hjem skulle se ud. Som ung er pengene små, så jeg måtte tænke ud af boksen for at få tingene til at spille. Især da jeg senere boede i en lille lejlighed på 30 kvm i Viby ved Århus - her havde jeg en venlig udlejer, som også gerne ville have pyntet lidt på lejligheden, da den så ud som da han selv boede der i 80'erne. Der var gulvtæppe på HELE gulvet - selv hen til det brune køkken, så det kom af og trægulvet blev slebet. Med hjælp fra mine meget søde og handy forældre og min kæreste blev køkkenet vasket, slebet og malet - det fik nye trægreb i stedet for brune plastikgreb og spejlklistermærker på fliserne. Det var så fedt at gøre lidt ekstra ud af det, selvom det "bare" var en lejet lejlighed.  Jeg købte genbrugsmøbler og satte i stand og jeg malede brede striber på væggen. Selvom den var lille, så elskede jeg den lejlighed <3 Se billeder nedenfor.

Jeg håber, det gav et lille indblik i hvem jeg er - ellers er du meget velkommen til at spørge - fang mig på mail louise.vestergaard@outlook.dk eller mere uformelt på instagram @gemakdesign

 GEMAK DESIGN . by Louise Vestergaard    louise.vestergaard@outlook.dk . gemak-design.dk . +45 50 42 24 09 

  • facebook
  • Twitter Round
  • flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now