Search
  • Louise Vestergaard

DIY – klinker på sofabordetMange DIY’ere derude har måske bemærket trenden med at komme klinker på et gammelt bord for at give det nyt liv – og jeg er selv ret pjattet med idéen!


De fleste vælger at komme klinkerne på bordpladen, men man kan også dække alle bordet flader med klinker, eller man kan vælge at putte klinker på siderne af bordet.


Vi har et fint, gammelt sofabord, som min kæreste har arvet fra sin familie. Bordet er flot, solidt (læs: TUNGT) og har en god størrelse. MEN – det var lidt medtaget efter at have stået i min kærestes gamle lejlighed, hvor han boede sammen med en kammerat – det trængte til en kærlig hånd og til at få fjernet diverse øl- og rødvinspletter. Så det blev skilt ad, slebet godt og grundigt, og så fik det en omgang olie.Det var dog stadig et tungt, gammelt udseende bord, så jeg synes, det kunne være fint at give det lidt nyt liv og et lettere look, der passer bedre ind i den moderne indretning, ved at komme kridhvide klinker på med sorte fuger.


Bordet er lidt stort så det ville være for voldsomt at komme klinker på hele bordpladen, så vi valgte kun at komme dem på siderne af bordet.

12 views

 GEMAK DESIGN . by Louise Vestergaard    louise.vestergaard@outlook.dk . gemak-design.dk . +45 50 42 24 09 

  • facebook
  • Twitter Round
  • flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now