Search
  • Louise Vestergaard

Hvad fejrer du i dag?


Hvorfor har jeg nu postet dette lettere tacky billede af mit ansigt omgivet af røde balloner? Det er fordi, jeg synes, det er vigtigt at fejre både små og store milepæle i tilværelsen. ⁠

Lille milepæl: Jeg har lige drukket en virkelig god kop kaffe. I know, sikke en præstation 😉⁠

Nu til en lidt større milepæl 😎⁠I dag fejrer jeg, at jeg for 1 år siden stod på tærsklen til en fantastisk, ny, spændende og MEGET skræmmende tid. ⁠

For det første, så var det en meget lykkelig tid, da jeg langt om længe fik min kæreste hjem fra Irak, hvor han havde været udsendt som soldat i 6 måneder. YAY! Af ren og skær begejstring og frihedsfølelse farvede jeg mit hår lilla, vi tog til Edinburgh og så den bedste koncert nogensinde med Florence + the machine 🦄 Amazing 😌

For det andet, så havde jeg lige sagt mit job op, lige haft sidste arbejdsdag, og lige kastet mig ud i armene på 'det vilde iværksætterliv' (hej dagpenge😅). Shit, det var nervepirrende!⁠

Her et år efter er det stadig meget lykkeligt og stadig meget skræmmende - og det bedste, jeg nogensinde har gjort ❤️

Jeg er stadig jobsøgende og på dagpenge samtidig med, at jeg udforsker iværksætteriets spændende universer. Jeg lærer på livet løs af det, og det er det vigtigste for mig. Om jeg ender med et job, jeg elsker, eller en virksomhed, jeg elsker er underordnet. For mig handler det om min integritet. Om jeg laver noget, der stemmer overens med mine værdier, om work-life balance, og om jeg lærer noget her i livet. ⁠

Her er et par nedslag i året, der er gået:⁠

- 30 år på bagen, en hundehvalp og en niece rigere ⁠

- Styling af tøjbutik Petit Paris i Skagen ⁠

- Praktik og styling hos Stepta i Viborg⁠

- Rådgivning om indretning til private hjem⁠

- Lært at lave 3D-tegninger⁠

- Udviklet et spørgeskema, jeg bruger til private kunder⁠

- Iværksætterkursus hos VER⁠

- Og en hel masse om, hvordan man laver markedsføring⁠

- Lavet en hulens masse DIY og upcycling⁠

Og meget, meget mere.⁠

Hvad fejrer du i dag?⁠ Stort som småt ❤️

Kan du huske, hvor du var for præcist et år siden?

Kh Louise⁠


19 views

 GEMAK DESIGN . by Louise Vestergaard    louise.vestergaard@outlook.dk . gemak-design.dk . +45 50 42 24 09 

  • facebook
  • Twitter Round
  • flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now