Priser

Min timepris er 500 kr. inkl. moms.

Et forløb kunne se sådan ud:

Step 1 - Møde og Moodboard

Jeg kommer på besøg 1-2 timer, og sammen gennemgår vi dine ønsker og behov.

Besøget munder ud i et moodboard med konkrete løsningsforslag til farvevalg, møbler, billeder, materialer, so jeg sender til dig på mail efter mødet.

Med moodboardet er du klar til at gå ud i verden og vælge møbler og interiør og selv indrette dig hjem, præcis som du ønsker det.

Et moodboard er en planche, hvor man skaber den røde tråd i indretningen - en konceptplanche med idéer til farvevalg, interiør, struktur og inspirerende billeder. Såsom denne:

Step 2 - Indkøbsliste

Hvis du nu skulle ønske at få en indkøbsliste med i købet med forslag til konkrete produkter, møbler, interiør mm., så er jeg også behjælpelig med dette.

Jeg laver indkøbslisten og sender til dig på mail, efter vi har været igennem Step 1. Så ved du præcist, hvad du skal gå ud at købe. Du køber selv tingene, møblerer og styler dit hjem ud fra den rådgivning, du modtog i Step 1. Indkøbslisten kan du også blot bruge til inspiration.

Step 3 - Indkøb og Styling 

Hvis du efter Step 2 ønsker ekstra lækker convinience, hvor jeg står for indkøb af tingene på indkøbslisten og klarer stylingen, dvs. jeg indretter boligen for dig, så er der også mulighed for dette. Jeg får ofte gode ’in the moment’-idéer til styling, som opstår når jeg har fingrene nede i mulden.

Du skal naturligvis godkende indkøbslistens indhold, inden jeg går igang med at bestille. 

Stepsene er lavet for at gøre det let og overskueligt for dig som kunde. Hvis du ønsker en anden fremgangsmåde, så er jeg til at snakke med - der kan være mange individuelle behov, hvor min pakkeløsning ikke helt kan gøre det - det løser vi.

Kontakt mig på +45 50 42 24 09 eller på louise.vestergaard@outlook.dk for en uforpligtende snak om din indretning.

 GEMAK DESIGN . by Louise Vestergaard    louise.vestergaard@outlook.dk . gemak-design.dk . +45 50 42 24 09 

  • facebook
  • Twitter Round
  • flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now